tre - en följetong i tre delar. del tre.

Väl på jobbet går hon tyst. Händerna darrar och hon får inget gjort. Innan hon går hem ringer hon en vän. De möts upp och går hem till henne. Väl hemma berättar hon, de dricker te och kramas. De sitter tysta. När han sitter nära känner hon sig trygg. Inga ord behövs. Till slut måste han gå. Klockan är strax före ett när han går. Hon känner sig trygg när han kramar henne och säger hejdå. Hon känner sig trygg när hon borstar sina tänder och och sätter på sig sitt nattlinnet. Hon känner sig trygg ända tills hon hör någon skrapa mot dörren. Naglar som klöser så hårt att de ger märken i trät. Naglar som blöder av smärta. Blod som rinner ner för dörren. Hon kan höra hur det droppar. Hon går sakta ut i hallen. Hon är för rädd för att gå fram till dörren. Hon står där och väntar på att han ska komma. Klösandet slutar. Hennes ben ger vika och hon sätter sig ner utan att blicken från dörren på hela natten. Hela hon skakar. Hennes ögon är röda och uppspärrade. Läpparna är särade och kippar efter andan. Hon andas knappt. Till slut orkar hon inte längre. Hon öppnar dörren går ut. Allt blir svart. Svart som natten. Svart som katten.

violette.

Kommentarer
Postat av: Klara

Åh, jag har läst alla delarna nu. Hemskt är det. Du får en verkligen att fastna i berättelsen. Kram!

2008-01-19 @ 17:52:47
URL: http://www.rosaochvitt.tjejsajten.se
Postat av: flora

grymt bra skrivet.
fast jag fattar tyvärr inte slutet.

2008-01-19 @ 18:40:46
URL: http://floras.blogg.se
Postat av: Lola

Hej, har läst alla dina delar nu, och det är rätt bra. Jag har dock lite feedback. Om du vill ta till dig det eller inte är ditt beslut. Hoppas du inte tar illa upp, feedback betyder inte att det var dåligt. Det finns alltid saker att förbättra.
- Du har en tendens att överbeskriva lite. "Läpparna är särade och kippar efter andan". Försök att gestalta mer istället för att bara berätta.
- Var innovativ (A&O för skribenter). Det är för uppenbart likt det Sandra skrev.
- Lite smärre stavfel etc.
Men det absolut viktigaste. Fortsätt att skriva. Du blir bättre hela tiden. ÖVAÖVAÖVA!

Kram på dig. Du är duktig. Fortsätt.!

2008-01-19 @ 20:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0